Kuvaukset toteutetaan aina ulkona tai asiakkaan toivomissa tiloissa. Studiokuvauksia ei toistaiseksi toteuteta ollenkaan.
Kuvaukset 90€/tunti
Hääkuvaukset aina tarjouksen mukaan, kysy lisää!
Projektiluonteiset kuvaukset tarjouksen mukaan. 
Matkakulut yli 40km etäisyyksiin Helsingin Alppilasta sovitaan erikseen.
Hinnat sis. alv 24%
Ajanvarauskalenteri​​​​​​​

 Kuvat toimitetaan salasanasuojatun latauslinkin kautta ellei toisin sovita. 
Kaikissa kuvauksissa sovelletaan yleisiä sopimusehtoja.

Kysyttävää? alla olevaan laatikkoon vaan!
Submit
Thank you!
Yleiset sopimusehdot:

Alla esitetyt yleiset ehdot ovat voimassa kaikissa kuvauspalveluissa, ellei asiakkaan kanssa ole toisin kirjallisesti sovittu.
Kuvauksen hinta ja palvelun sisältö
Ellei toisin ole sovittu, määräytyy valokuvauksen hinta ja sisältö voimassa olevan kuvauspalveluhinnaston mukaisesti. Hinnaston ulkopuolelle jäävistä tuotteista ja palveluista on sovittava etukäteen valokuvaajan kanssa.
Web-resoluution kuvatiedostosta ei voi teettää fyysisiä valokuvatuotteita. Kuvatiedoston resoluutio pitkältä sivulta on 1600 pikseliä.
Painolaatuisen digitaalikuvan resoluutio riittää n. 60cm leveään korkealaatuiseen printtiin.
Tekijänoikeudet ja käyttöoikeudet
Kaikki tekijänoikeudet säilyvät valokuvaajalla ja hän saa käyttää kuvia portfoliossaan, blogissaan, kuvakilpailuissa sekä muussa valokuvaukseen liittyvässä markkinoinnissa ilman erillistä lupaa. Valokuvaaja sitoutuu kunnioittamaan asiakkaan yksityisyyttä ja käyttämään tilannekohtaista harkintaa kuvien esillepanossa.
Asiakas saa ostamiinsa kuvatuotteisiin vapaat käyttöoikeudet henkilökohtaiseen käyttöön. Kaupallinen käyttö ilman erillistä sopimusta on kielletty. Kaupalliseksi käytöksi luetaan kaikki yritysten markkinointi niin painetussa kuin digitaalisessa mediassa, mukaanlukien lehtikäyttö.
Valokuvien tyyli, kattavuus ja mahdollinen tuhoutuminen
Asiakas on nähnyt valokuvaajan aiempia töitä, mutta hyväksyy sen, että kuvaustyyli voi muuttua ajan myötä tai olosuhteiden takia. Valokuvaaja ei takaa, että kuvat ovat tyyliltään samanlaisia kuin aiemmat kuvat. Valokuvaaja päättää kuvien taiteellisen tyylin vallitsevien olosuhteiden mukaan oman harkintansa mukaisesti.
Kaikki kuvat peruskäsitellään, joka tässä yhteydessä tarkoittaa sitä, että ne käydään läpi valotuksen, valkotasapainon, kontrastin ja rajauksen osalta, mutta tarkempi käsittely ja manipulaatio (esim. esineiden poistaminen kuvasta tai ihon tasoittaminen) ei kuulu palveluun ilman lisämaksua.
Toimitettavien kuvien valinta on täysin valokuvaajan harkinnassa. Asiakkaalla ei ole oikeutta nähdä kaikkia otettuja kuvia, jos ne eivät valokuvaajan näkemyksen mukaan ole tarpeeksi hyviä teknisesti tai taiteellisesti.
Valokuvaaja on velvollinen huolehtimaan kuvien huolellisesta varmuuskopioinnista. Varmuuskopiointivelvollisuus päättyy 6kk kuvaustapahtuman jälkeen, eikä valokuvaajalla ole sen jälkeen mitään velvollisuutta säilyttää asiakkaan kuvia.
Asiakkaan vastuu
Asiakkaan vastuulla on taata valokuvaajalle työrauha ja toimia yhteistyössä valokuvaajan kanssa etukäteen sovitulla tavalla siten, että onnistuneen valokuvauksen edellytykset täyttyvät. Muussa tapauksessa valokuvaaja ei vastaa toimitettujen kuvien laadusta.
Sovellettava laki ja erimielisyyksien ratkaiseminen
Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.
Back to Top